OPERACIJSKE DVORANE

Steklene operacijske dvorane sodijo v sam vrh kakovosti izdelave in zagotavljajo najvišjo stopnjo čistosti v operacijski sobi. So enostavne za vzdrževanje in razkuževanje, steklo pa je odporno na vsa uporabljena razkužila. Zaradi izjemno gladke površine samega stekla je dezinfekcija temeljita, bakterije pa iz prostora enostavno odstranimo s preprostimi vzdrževalnimi metodami.

Trenutno na trgu operacijskih dvoran ne obstaja sistem steklenih sten, ki ga razvijamo v podjetju OPIKAR.

Smo specialisti za celoten segment operacijskih dvoran in ostalih funkcionalnih prostorov znotraj bolnic/klinik.

Ustvarjamo celovite rešitve, pri čemer dobavljamo stene, strop, vrata, LAF enote, kontrolni panel, razsvetljavo, INOX pohištvo in opcijsko tudi nekatero medicinsko opremo.

OPIKAR izdeluje in namešča samonosilni sistem steklenih sten brez podkonstrukcije.

OPIKAR ima lasten razvoj ter proizvodne kapacitete za izdelavo lastnih steklenih operacijskih dvoran. Oddelek proizvodnje, razvoja ter logistike se nahaja na sedežu podjetja v Logatcu, Slovenija-EU.

OPIKAR ponuja celoten inženiring operacijskih dvoran, kar pomeni svetovanje, koncipiranje, izdelava, dobava, montaža vseh komponent (stene, profili, vrata, razsvetljava, laminarni strop, monitoring, HVAC inženiring – prezračevanje dvorane ter po dogovoru z investitorjem tudi dobava nekatere kirurške opreme za operacijsko dvorano).

POŠLJI POVPRAŠEVANJE:

Z veseljem se vam bomo odzvali!

info@opikar.com +386 40 729 402 +49 171 7532744