fbpx Skip to content
Previous
Next
NAŠA PRIMARNA DEJAVNOST

PREZARČEVANJE IN KLIMATIZACIJA

Klimatizacija je postopek za pripravo zraka, ki vzdržuje čistost zraka, primerno temperaturo in vlažnost v zaprtem prostoru. Izvajamo vse vrste klimatizacije, od prezračevanj industrijskih objektov, poslovnih prostorov, stanovanjskih objektov ter vse do čistih prostorov. Prezračevanje je dovajanje svežega, čistega zraka v prostore.

NAŠA PRIMARNA DEJAVNOST

Prezračevanje in Klimatizacija

Klimatizacija je postopek za pripravo zraka, ki vzdržuje čistost zraka, primerno temperaturo in vlažnost v zaprtem prostoru. Izvajamo vse vrste klimatizacije, od prezračevanj industrijskih objektov, poslovnih prostorov, stanovanjskih objektov ter vse do čistih prostorov.

Prezračevanje je dovajanje svežega, čistega zraka v prostore in s tem zamenjamo iztrošeni, nečisti zrak. Ker je bivanje v slabo prezračevalnih objektih škodljivo za zdravje ljudi, je prezračevanje nujno potrebno. Količina svežega zraka mora biti tako velika, da koncentracija škodljivih snovi v zraku ne preseže človeku nevarne meje. Sveži zrak zajemamo čim višje, saj je tam najbolj čist. Sveži zrak prehaja skozi filtre, preden vstopa v prostore, da odstranimo predvsem trdne delce (prah).

Filtri so iz papirja, platna, plastičnih mas, kovine, itd. Površina, preko katere piha zrak, je zelo velika in lepljiva, da se lahko prašni delci primejo na to ploskev. S popolno klimatizacijo zagotovimo v prostoru določeno temperaturo, primerno čist zrak in primerno vlago. Klimate uporabljamo za večje količine zraka in kadar ga vodimo v prostore skozi kanale.

  • Dobava in montaža komponent za prezračevanje (HVAC)
  • Dobava in montaža cevnih inštalacij
  • Projektiranje kompletnih strojnih inštalacij HVAC
  • Inženiring
  • Vzdrževanje vseh komponent prezračevanja

MAJHEN KORAK DO USPEHA!

STOPITE V STIK Z NAMI

Imate vprašanje /
ponudbo?

Z veseljem vam bomo odgovorili
na vprašanje!

+386 40 729 402
+49 171 7532744
Obrtniška ulica 6c,
1370 Logatec, Slovenija - EU
(SEDEŽ PODJETJA)